Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Virtual-design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Prelucrare grafica fotografii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prelucrare grafica imagini

In cazul in care pozele, imaginile sau materialele de prezentare pe care le aveti necesita servicii de prelucrare grafica digitala, procesare (editare, raster, modificari layout) specialistii firmei noastre va stau la dispozitie cu servicii profesionale.

Utilizand programe de grafica si tehnologii de ultima ora putem realiza colaje grafice, corecturi si retusari imagine, remodelari, schimbare textura, separatie de culori, etc.

Astfel, materialele obtinute vor putea fi folosite cu succes in prezentarile dumneavoastra (cataloage, CD multimedia, printuri, tiparituri, bannere, etichete, etc).

Serviciile profesionale de retusare a fotografiilor implica aspecte precum:

- retusarea fotografiilor pentru coperti sau pagini de revista;

- retusarea pozelor pentru crearea unor albume de nunta de exceptie! Foarte multe mirese isi realizeaza astazi fotografii profesionale, fac sedinte foto in ziua nuntii si aloca importanta maxima albumului foto.
Este un lucru stiut ca, daca ziua nuntii trece, pozele raman pentru totdeauna. Prin retusarea pozelor mireasa obtine o “stralucire” speciala a fetei, culorile si luminozitatea sunt intensificate, mirele este incadrat asa incat sa iasa in evidenta numai cadrele perfecte! De altfel, retusarea fotografiilor in programe specializate de grafica precum Adobe Photoshop nu mai este doar pentru vedetele din revistele glossy.
Albumele de nunta pot arata intr-adevar ca si cum ar fi capturi din reviste!
Din Gura in Gura